Stroomgenerator kopen voor tijdelijke of permanente stroomvoorziening

In welke sector u ook actief bent, stroom heeft u altijd nodig. Bij Vandaele Power kunt u dan ook een stroomgenerator kopen op maat van uw behoeften. Zo ben u er zeker van dat u te allen tijde stroom heeft.

 

Tijdelijke, permanente en noodstroomaggregaten

In sommige sectoren, zoals bv. de evenementensector, bent u het beste af met een tijdelijke stroomgenerator. Die is compact en makkelijk te transporteren, zodat u zonder problemen van de ene locatie naar de andere kunt rijden. Ook voor de bouw kunt u een tijdelijke stroomgenerator kopen. In bv. de scheepvaart zijn permanente stroomgroepen dan weer de geschikte oplossing. Noodstroomaggregaten vinden hun toepassing in alle sectoren.

Ontdek de Vandaele Power service

Vandaele Power staat ook in voor het onderhoud en voor eventuele herstellingen aan uw stroomgenerator. Bij problemen kunt u altijd rekenen op ons deskundig team. Weekend of nacht, we helpen u onmiddellijk verder. De meeste vervangstukken hebben we op voorraad. Is een herstelling in ons atelier nodig? Dan kunt u bij ons voordelig een inzetaggregaat huren. Zo kunt u uw activiteiten altijd snel hervatten. 

Stroomaggregaat kopen? Ontvang gespecialiseerd advies

Wilt u een generator kopen? Kom dan gerust eens langs in onze toonzaal. Onze medewerkers geven u graag advies. Voor meer informatie kunt u ook steeds het contactformulier invullen. 

Vandaele Power

  • Stationsstraat 128
  • 8780 Oostrozebeke BE

A division of  Vandaele