Vacature elektrotechnieker

Sleutelen aan en installeren van stroomgroepen, dat is jouw ding. Er vloeit stroom door jouw magische handen en daardoor herstel je elektrische problemen in een handomdraai.
En daar mag je trots op zijn!

Lees meer

30 jaar Vandaele!

Vandaele bestaat 30 jaar en dit willen we samen met u vieren.  We nodigen u graag uit op onze afterworkparty op donderdag 16 juni!  We voorzien een grote hap en voldoende drank om in een muzikale sfeer 30 jaar Vandaele te vieren.

Lees meer

Levering Stage V generatoren

De firma Persyn is een trouwe klant van onze stroomgeneratoren.  We konden terug 5 stroomgeneratoren van 17 KVA Stage V met extra grote tank leveren.  Bedankt voor het vertrouwen en veel succes!

Lees meer

VCA certificaat is terug binnen!

We kunnen met veel trots zeggen dat onze onderneming terug voor 3 jaar VCA gecertificieerd is.  We hebben ons VCA - versie 2014/6.0 binnen!  Dit betekent dat we geslaagd zijn voor de veiligheidsaudit van het Belgisch Centrum voor Certificatie.

Lees meer

Matexpo 2021!

Matexpo gaat door van 8 tot 12 september in Kortrijk Xpo.

Kom ons bezoeken op stand A18.

Klik hier en registreer u gratis voor de beurs.

Lees meer

Gasgeneratoren van 10 kW tot 2500 kW

HIMOINSA produceert gasgeneratoren met een vermogensbereik van 10 kW tot 2500 kW zowel voor productie als noodstroom . De generatoren werken op aardgas of LPG en zorgen voor een continue stroomtoevoer met een belangrijke vermindering van CO2 uitstoot en minder decibels.

Lees meer

Groep Vandaele krijgt nieuwe look!

Na bijna 30 jaar is het tijd om ons bedrijf een nieuwe look te geven.  We leggen de nadruk nog meer op ons familiaal karakter door de naam Vandaele in onze 3 divisies te benadrukken. 

VD Machinery Rental wordt Vandaele Rental,

VD Power wordt Vandaele Power,

Lees meer

COVID-19 : onze maatregelen

De veiligheid en het welzijn van onze klanten, leveranciers en medewerkers dragen wij hoog in het vaandel.  We houden de maatregelen m.b.t. het coronavirus nauwlettend in de gaten.  We informeren u over de maatregelen die wij nemen:

Klanten en verkoopsteam

Lees meer

Onderhoudscontract stroomgenerator

Dankzij een onderhoudscontract hoeft u niet meer te denken aan het onderhoud van uw nood- of stroomaggregaat.  Wij nemen al uw zorgen uit handen.  Wij herinneren u wanneer het tijd is voor een onderhoud, sturen een technieker langs en bezorgen u een servicerapport.

Voordelen:

Lees meer

HIMOINSA wint Innovation Award voor gasgenerator

Himoinsa wint de 'Innovation Award' voor hun gasgeneratoren tijdens de Executive Hire Show in de UK! Himoinsa wint deze award dankzij de uitermate vernieuwende technologie met daarbovenop betere geluidsnormen en het gebruik van een milieuvriendelijke brandstof!

Lees meer

VD Power wint award!

VD Power won op het Europees congres van HIMOINSA in Spanje de award 'Company with best loyalty and commitment'.  Carl Vandaele kreeg de award uit handen van executive director Lydia Gracia en sales en marketing director EMEA Guillermo Elum.

Lees meer

Teambuilding schot in de roos

We trokken dit jaar met onze medewerkers naar De Haan.  Daar stond het team van watersportclub De Windhaan ons op te wachten.  Onze medewerkers konden zich uitleven in het raften, de skibanaan en opdrachten op het strand. 

Lees meer

HIMOINSA Rental Workshop

Wij waren aanwezig op de HIMOINSA Rental Workshop in Murcia om kennis te maken met de laatste nieuwigheden in Rental Power Solutions.  Meer info volgt binnenkort!

Lees meer

400 KVA noodstroomaggregaat voor PCS

Deze week mochten we een noodstroomaggregaat van 400 KVA met Stage 3A emissiemotor leveren bij het Proefcentrum voor Siertielt.  Deze noodgenerator zal dienen als back-up bij mogelijke elektriciteitspannes en black outs. 

Lees meer

Afstandsbediening voor stroomaggregaat

Op verzoek voorzien wij aggregaten van afstandsbesturing, de Lyra afstandsbediening met Hydrus ontvanger van Tyro Remotes is hier de ideale oplossing.  De Lyra afstandsbediening is handzaam en compact.

Lees meer

Krant VD Power - uitgave juli 2018

We vieren dit jaar een kwarteeuw samenwerking met HIMOINSA. Dit willen we niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Op 15 september nodigen we iedereen uit op onze opendeurdag. In onze special edition kan u lezen hoe we de voorbije 25 jaar realiseerden.

Lees meer

Opendeurdag zaterdag 15 september 2018

Vandaele Machinery en HIMOINSA vieren dit jaar hun 25 jaar samenwerking. Dit willen we niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Op zaterdag 15 september nodigen we u uit in onze bedrijfsgebouwen van 14u tot 17u.

Lees meer

Stockactie JCB stroomgroepen

STOCKACTIE units productie december 2017: JCB G66QS - JCB G91QS - JCB G116QS - JCB G115QS

 

JCB G66QS

60 KVA PRP – 63 STBY

400 V – 50 HZ

Motor: JCB GTC-I S2

Emissienorm: STAGE 3A

Alternator: Mecc alte

Lees meer

HIMOINSA racing team, ready for Dakar 2018!

Na hun indrukwekkende derde plaats vorig jaar, gaat het HIMOINSA team er terug voor de volle 100% voor.  Gerard Farrés, zelf derde vorig jaar, is in uitermate goede conditie.  Zijn motto is niet voor niets: "the sky is the limit".  Miguel Puertas, Team Manager, bevestigt dat zijn team zeer goed v

Lees meer

SAS Ooigem kiest voor VD Power

VD POWER zorgt voor een nieuw noodstroomaggregaat in het sluizengebouw te Ooigem. Bij een electriciteitspanne moet deze de continuïteit van de sluizen garanderen.

Lees meer

Bouwonderneming Christiaens

Sinds 2006 stelt de bouwonderneming Christiaens, een toonaangevende aannemer aan de Vlaamse kust, het vetrouwen in Vandaele Machinery. Tijdens Matexpo kocht hij dit jaar als eerste 2 supergeluidsgedempte stroomaggregaten (HRFW-100 T5 van 100 KVA en HRFW-160 T5 van 150 KVA) van ons nieuw gamma.

Lees meer

Himoinsa officiële stroom leverancier van DAKAR 2018!

HIMOINSA biedt een totaal van 8 HPCW-500 D5-6 Power Cube generator sets aan, met  FPT C13TE7 motoren en Cramaco alternators.  De duaale frequenties laten toe te werken op 60 Hz als de race in Peru passeert, en op 50 HZ als de race door Argentinië en Bolivië passeert.

Lees meer

Podium voor HIMOINSA Racing Team in Dakar 2017

DAKAR 2017 is zopas afgelopen met een schitterend podium voor Himoinsa!

Voor de eerste keer eindigt één van de motoren van Himoinsa, Gerard Farres op het podium, achter twee fabrieksrijders, de Brit Sunderland en de Oostenrijker Walkner.

Lees meer

Nieuwe stroomgroep voor de firma EG-elec

Er werd een nieuwe stroomgroep 305kva geleverd voor de firma EG-elec uit Turnhout. Met behulp van onze collega's van VD Machinery Rental​ werd de stroomgroep met een Avant 635 in een ondergrondse parking geplaatst.

Lees meer

10 nieuwe brandstoftanks voor Aclagro

Onze collega's van VD Machinery leverden 10 brandstoftanks van 2000 l elk voor Aclagro. Het bedrijf is gespecialiseerd in grond-, afbraak-, en saneringswerken. De tanks dienen om de talrijke stroomgeneratoren die ze reeds gekocht hebben bij VD POWER te voorzien van brandstof.

Lees meer

Opendeurdag bij Victoir

Opendeurdag bij Victoir, een erkend verdeler van PFT stukadoormachines (groep Knauf) die al 8 jaar hun vertrouwen in Vandaele Machinery/VD Power stroomgeneratoren stellen.

Lees meer

De Lijn

VD Power leverde een nieuw noodstroomaggregaat van 200 kVA voor de nieuwe stelplaats van De Lijn in Oostende.

Lees meer

Nieuwe aggregaten voor De Rycke verhuur

Zes nieuwe stroomgeneratoren voor De Rycke verhuur. Deze Himoinsa gensets werden geleverd met op maat gemaakte stopcontactenpanelen. Door het toevoegen van extra 230 en 400V stopcontacten hoeven er geen (of minder) verdeelkasten meegeleverd worden met de generatoren.

Lees meer

Miguel Bocquez winnaar VD Power Matexpo wedstrijd

Miguel Bocquez heeft de hoofdprijs, een etentje voor twee, gewonnen van onze Matexpo wedstrijd. Miguel, van de firma Blomme & Bocquez uit Torhout, is gespecialiseerd in de inrichting en het onderhoud van stallen in de varkenshouderij.

Lees meer

Nieuw: hybride generatoren

Een intelligente oplossing om brandstof te besparen en de levensduur van het stroomaggregaat te verlengen is door overtollige energie in batterijen op te slaan en weer vrij te geven tijdens rustige periodes. Zo draait de stroomgenerator minder uren.

Lees meer

Vervanggenerator voor stukadoor

Ook tijdens de grote vakantie geniet u van onze 24/7 service.
Hier was alvast de firma Stuca Project heel opgetogen over. Na een tegenslag met de bestaande stroomgroep hielpen we hem direct terug aan de slag met een gepaste generator om zijn stukadoormachines aan te drijven!

Lees meer

Stroomaggregaten voor alle toepassingen en sectoren

Vandaele Machinery is met zijn afdeling Vandaele Power sinds jaar en dag uw vertrouwde leverancier van stroomaggregaten. Dankzij ons uitgebreide productgamma, dat voldoet aan de hoogste eisen, zijn we al decennialang een van de grootste spelers op de markt. Daarnaast staat onze serviceafdeling 24/7 paraat om u uit de nood te helpen.

Betrouwbare leverancier

Doe een beroep op Vandaele Machinery / Vandaele Power voor:

We komen steeds zo snel mogelijk langs en geven u advies op maat.

Bovendien kunnen onze stroomaggregaten in alle sectoren gebruikt worden: scheepvaart, landbouw, datacenters, ziekenhuizen enz. Ze vinden overal hun toepassing.

Bekijk hier alvast onze realisaties en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie of een offerte, contacteer ons gerust!

Vandaele Power

  • Stationsstraat 128
  • 8780 Oostrozebeke BE

A division of  Vandaele