Stroomgenerator voor permanente stroomvoorziening kopen

Stroomgenerator_Vandaele_Power

Volwaardig alternatief voor netstroom

Een permanente stroomaggregaat is een volwaardig alternatief voor de productie van netstroom. Is er geen elektriciteitsnetwerk aanwezig, of is de stroomvoorziening ontoereikend? In welke situatie u zich ook bevindt, de permanente stroomaggregaten van Himoinsa helpen u meteen uit de nood. Wilt u naast elektriciteit ook warmteafgifte gebruiken, dan voorzien we uw stroomaggregaat van warmtewisselaars. Zo beschikt u meteen over een volwaardige WKK productie-eenheid.

Offerte aanvragen

Plaatsing en onderhoud

Uw stroomaggregaat wordt geleverd en volledig geïnstalleerd door Vandaele Machinery. Na een grondige analyse van uw behoeften bekijken we welke generator het meest geschikt is in uw situatie. In een eerste fase installeren onze ervaren techniekers de stroomaggregaat. Daarna plaatsen we de elektrische bekabeling, maken we alles in orde voor de brandstoftoevoer en plaatsen we de afvoerbuizen en luchtkanalen. Ook bekijken we wat de geschikte locatie is voor de brandstoftank. Die kan zowel boven- als ondergronds geplaatst worden.

Onze stroomgeneratoren hebben een vermogen van 8 tot 2500 kVA (of kilovoltampère). Uiteraard moet uw stroomaggregaat ook onderhouden worden. Wanneer u uw draaiuren bereikt hebt, komen we langs voor een onderhoud.

Voor meer informatie over onze permanente stroomagregaten kunt u ons steeds contacteren. We helpen u graag verder.

Vandaele Power

  • Stationsstraat 128
  • 8780 Oostrozebeke BE

A division of  Vandaele