Installatie en onderhoud van uw generator

Full service in gans België

Vandaele Power staat garant voor een volledige service: we installeren uw tijdelijke of permanente generator, verzorgen het onderhoud en herstellen defecten ter plaatse of in ons eigen atelier. Moet uw generator verplaatst worden? Ook dan staan onze medewerkers voor u klaar met onze eigen vrachtwagens!

Servicepunt regio Herentals / Kempen / Antwerpen

Om onze klanten nog sneller te kunnen bedienen hebben we een HIMOINSA servicepunt voor regio Herentals / Kempen / Antwerpen. De firma Steven Van Roy vind je terug in de Hannekenshoek 18 in Herentals.

Gespecialiseerde techniekers

In onze werkplaats staan een 40-tal ervaren techniekers tot uw dienst. Onze medewerkers worden continu opgeleid en bijgeschoold, en voeren de installatie, het onderhoud of de herstelling aan uw generator volgens de laatste technieken uit. Moet een onderdeel van uw installatie vervangen worden? Ook dan garanderen we u een snelle dienstverlening: we hebben alle courante onderdelen op stock. Om de herstellingsperiode te overbruggen kunnen wij ook een eigen inzetaggregaat tegen voordelige tarieven verhuren.

Op de werf, bij u thuis of in ons eigen atelier

Het hele jaar door staat een team van ervaren techniekers voor u paraat. U bepaalt waar en wanneer. Wij bieden service aan voor gans België.  Heeft uw generator een onderhoud nodig of moet er iets aan hersteld worden? Dat kan gerust ter plaatse, op de werf of bij u thuis. Al onze servicewagens zijn uitgerust als mobiele werkplaatsen.

Liever een onderhoudscontract?

Dankzij een onderhoudscontract hoeft u niet meer te denken aan het onderhoud van uw nood- of stroomaggregaat.  Wij nemen al uw zorgen uit handen.  Wij herinneren u wanneer het tijd is voor een onderhoud, sturen een technieker langs en bezorgen u een servicerapport.

Voordelen:

  • Een veilige en betrouwbare werking wordt gegarandeerd doordat uw toestel periodiek gecontroleerd wordt.
  • U krijgt een optimaal rendement waardoor uw verbruik beduidend lager ligt.
  • Wij herinneren u wanneer het tijd is voor het jaarlijks onderhoud van uw generator.
  • Onze techniekers kijken het stroomaggregaat volledig na en bezorgen u een attest.
  • Defecte onderdelen kunnen snel gedetecteerd en vervangen worden, waardoor grote en duurdere herstellingen vaak vermeden worden.
  • Er kan op elk moment een onderhoudshistoriek opgevraagd worden van alle uitgevoerde werken door Vandaele Power. 

Contacteer ons gerust voor meer informatie. We helpen u graag verder.

Vandaele_Service

Vandaele_Machinery_Service

Vandaele Power

  • Stationsstraat 128
  • 8780 Oostrozebeke BE

A division of  Vandaele