Stroomgenerator kopen bij Vandaele Power

Door een stroomaggregaat te kopen, geniet u te allen tijde van voldoende stroom. Black-outs, stroompannes of onvoldoende netstroom zijn geen reden meer tot paniek. Herleid alle risico’s dus tot een absoluut minimum met een van de stroomgroepen van Vandaele Power.

 

Soorten stroomgeneratoren

Wanneer u een stroomgenerator wilt kopen, heeft u bij ons de keuze uit 3 soorten.

Permanente stroomgenerator

Bij een gebrek aan voldoende netstroom vormt een permanente stroomgenerator een volwaardig alternatief. Met een vermogen van 8 tot 2500 kVA vindt u ongetwijfeld de stroomgroep die het beste aan uw behoeften voldoet.

Tijdelijke stroomgenerator

Organiseert u een groots evenement of heeft u nood aan extra stroom op uw werf? Dankzij de tijdelijke stroomgeneratoren van Vandaele Power blijft de workflow gegarandeerd.

Noodstroomgenerator

Black-outs of stroompannes behoren in vele sectoren tot de horrorscenario’s. Sluit alle risico’s uit met een noodstroomgenerator.

Een stroomaggregaat kopen? Kom dan zeker langs bij Vandaele Power. Ons verkoopteam staat u graag bij met professioneel advies en gaat samen met u op zoek naar de generator die volledig aansluit bij uw noden. Vragen? Contacteer ons gerust

Vandaele Power

  • Stationsstraat 128
  • 8780 Oostrozebeke BE

A division of  Vandaele