Stroomgenerator kopen bij Vandaele Power

Door een stroomaggregaat te kopen, geniet u te allen tijde van voldoende stroom. Black-outs, stroompannes of onvoldoende netstroom zijn geen reden meer tot paniek. Herleid alle risico’s dus tot een absoluut minimum met een van de stroomgroepen van Vandaele Power.

 

Soorten stroomgeneratoren

Wanneer u een stroomgenerator wilt kopen, heeft u bij ons de keuze uit 3 soorten.

Permanente stroomgenerator

Bij een gebrek aan voldoende netstroom vormt een permanente stroomgenerator een volwaardig alternatief. Met een vermogen van 8 tot 2500 kVA vindt u ongetwijfeld de stroomgroep die het beste aan uw behoeften voldoet.

Tijdelijke stroomgenerator

Organiseert u een groots evenement of heeft u nood aan extra stroom op uw werf? Dankzij de tijdelijke stroomgeneratoren van Vandaele Power blijft de workflow gegarandeerd.

Noodstroomgenerator

Black-outs of stroompannes behoren in vele sectoren tot de horrorscenario’s. Sluit alle risico’s uit met een noodstroomgenerator.

Een stroomaggregaat kopen? Kom dan zeker langs bij Vandaele Power. Ons verkoopteam staat u graag bij met professioneel advies en gaat samen met u op zoek naar de generator die volledig aansluit bij uw noden. Vragen? Contacteer ons gerust

Onze stroomgeneratoren beschikbaar als BIM-Object

Bimobject is één van de grootste internationale referentieplatforms waar meer dan twee miljoen gebruikers de BIM-objecten verkrijgen van de producten die ze nodig hebben om hun project te ontwerpen en te ontwikkelen. BIM staat voor Building Information Modeling en is een methodiek waarmee gebruikers (ingenieursbureaus, EPC-bedrijven, bouwbedrijven, etc.) en productfabrikanten kunnen samenwerken.

BIM maakt het mogelijk om een digitaal model van het echte project te creëren dat alle benodigde informatie in de verschillende fasen van het bouwproces integreert. Daarom stelt HIMOINSA zijn BIM-objecten ter beschikking van dit soort bedrijven om de kosten gedetailleerder en nauwkeuriger te berekenen, fouten in het ontwerp op te sporen of het energieverbruik van het gebouw te analyseren voordat met de bouw wordt begonnen. Het uiteindelijke doel van HIMOINSA is om bij te dragen aan efficiënt informatiebeheer om de duurzaamheid en productiviteit van de sector te verbeteren. Wenst u één of meerdere van deze Bimobjecten te ontvangen? Contacteer ons gerust!

BIMOBJECT

Stroomgenerator sizing tool calculator

Wij maken het u gemakkelijk! Wij berekenen en dimensioneren de generatorset die het beste bij uw projecten past. Dankzij onze sizing tool calculator en een paar eenvoudige stappen komen wij tot het meest geschikte model voor uw installatie. Contacteer ons met uw vraag en we antwoorden zo snel mogelijk met een gepaste oplossing!

Sizing tool calculator

Vandaele Power

  • Stationsstraat 128
  • 8780 Oostrozebeke BE

A division of  Vandaele