Noodstroomgenerator voor stroompannes

noodgenerator noodstroomaggregaat_Vandaele_Power

Nooit meer stroompanne met een noodstroomaggregaat

Een noodaggregaat is in vele sectoren een absolute must. Denk maar aan ziekenhuizen, datacenters, luchthavens of andere bedrijven of sectoren waar een elektriciteitspanne of black-out tot de doemscenario’s behoort. Met een noodstroomaggregaat kunt u zich met een gerust hart op uw kernactiviteiten concentreren en wordt de continuïteit te allen tijde gegarandeerd. 

Offerte aanvragen

Bespaar ellende en kosten

Met alle onheilspellende berichten in de media rond black-outs wilt u uiteraard het risico op schade door stroompanne beperken. Dankzij een noodgenerator hoeft u zich hierover alvast geen zorgen meer te maken. En voor de kostprijs hoeft u het ook niet te laten. De investering in een noodstroomaggregaat heeft u snel terug verdiend. Komt er toch een black-out, dan lijdt u geen productieverlies en kunt u uw klanten even snel en goed van dienst blijven!

Werking en onderhoud

Nadat de noodstroomaggregaat geïnstalleerd is, volgt een omschakelkast de status van de netstroom nauwgezet op. Valt de netstroom uit, dan wordt de generator automatisch opgestart en wordt de stroom vanaf dat moment aangevoerd door de noodgenerator. Een stroompanne of black-out hoeft vanaf nu geen reden tot paniek meer te zijn!

Hoewel u de noodaggregaat meestal niet nodig heeft, is het voor een optimale werking van de aggregaat toch noodzakelijk dat het toestel wekelijks een kwartier proefdraait. Dit wordt zo door onze medewerkers geprogrammeerd bij de installatie. Ook een jaarlijks onderhoud is nodig. We geven u daarvoor telkens een seintje.

Meer weten over onze noodstroomaggregaten? Contacteer ons gerust op het nummer 056/67 40 11 of contacteer ons online. Uiteraard ontvangen we u ook graag in onze toonzaal!

Vandaele Power

  • Stationsstraat 128
  • 8780 Oostrozebeke BE

A division of  Vandaele