Mobiele verlichting Vandaele

apolo compact

U start in de vroege uurtjes of werkt door tot laat in de nacht? Geen probleem, met de mobiele verlichting van Vandaele Power geniet u 24/24 van optimale zichtbaarheid.

Offerte aanvragen

Kenmerken van onze lichtmasten

Al onze lichtmasten zijn makkelijk verplaatsbaar op wielen of op skid, ideaal voor bouwwerven of evenementen. Ze hebben een elektrische spanning van 230 V, zijn compact en hebben een groot bereik. Daarnaast draait de mast 360°, zodat u de toren kunt richten naar de plaats waar u licht nodig heeft, zonder hem te verplaatsen. Bovendien is de mobiele verlichting voorzien van steunpoten die uitschuiven voor de nodige stabiliteit én een automatisch uitschuifbare mast. Tevens beschikken de lichttorens over extra stopcontacten waarop u bv. elektrisch handgereedschap kunt aansluiten.

Makkelijk te verplaatsen en te transporteren

Onze mobiele verlichting is niet alleen makkelijk verplaatsbaar op de werf zelf, maar kan ook zonder moeite vervoerd worden over de weg. Met een trekhaak heeft u de lichtmast in een mum van tijd aan uw wagen gekoppeld. De torens zijn ook voorzien van geïntegreerde wegverlichting.

Heeft u mobiele verlichting nodig voor uw werf of evenement? Contacteer Vandaele Power, we helpen u graag verder.

  • Mobiele verlichting 4
  • Mobiele verlichting 5
  • Mobiele verlichting 6

Vandaele Power

  • Stationsstraat 128
  • 8780 Oostrozebeke BE

A division of  Vandaele