Specialist in stroomvoorziening sinds 1992

Complete service

Al enkele decennia lang staat Vandaele Power in voor uw stroomvoorziening. U vindt ons in de Stationsstraat in Oostrozebeke, tussen Kortrijk en Gent. Een 50-tal medewerkers staan dag en nacht voor u paraat. Want we verkopen niet alleen stroomgeneratoren, we verzorgen ook de plaatsing en het volledige onderhoud van uw installatie. We verkopen en bieden service aan in gans België. Het totaalpakket dus.

24/7 bereikbaar

U kunt ons tijdens de kantooruren bereiken op het nummer 056/67 40 11 en buiten de kantooruren via ons noodnummer 0476 85 81 64. Ons team en onze stroomgeneratoren zorgen ervoor dat u steeds voldoende stroomvoorziening hebt om zonder zorgen uw werkzaamheden verder te zetten, op elk moment van de dag. Daarnaast beschikken we ook over volledig uitgeruste servicewagens en vrachtwagens, waarmee we u ter plaatse uit de nood helpen. Om de herstellingsperiode te overbruggen verhuren wij ook inzetaggregaten tegen speciale tarieven.

Advies op maat

Wilt u een stroomaggregaat kopen? Kom dan eerst eens langs in onze showroom. Ons verkoopteam geeft u graag meer uitleg over al onze stroomvoorziening en geeft u graag advies. Daarnaast hebben we alle courante modellen steeds op voorraad in ons eigen magazijn. Korte leveringstermijnen gegarandeerd!

Marktleider in stroomvoorziening

Vandaele Power is marktleider in stroomvoorziening. Bovendien zijn we ook lid van SIGMA, Federatie van de Algemeen Vertegenwoordigers van Materieel voor Openbare en Private Werken, voor de Bouw en voor Goederenbehandeling. Ons bedrijf maakt deel uit van de subsectie Generatoren.

Meer informatie nodig? Contacteer ons gerust, we beantwoorden snel al uw vragen.

Carl Vandaele_Vandaele_Power_2

Carl Vandaele

Directie

Koen Ciers

Directie

Telefoon: +32 56 67 40 00
E-mail: koen.ciers@vandaele-rental.be

An De Ruyck_2

An De Ruyck

Sales | Stroomaggregaten | Werf stroomgroepen & Marine toepassingen

Stefaan Lammertijn

Sales | Stroomaggregaten | Noodstroomgroepen & installaties

Tony Verschetse_Vandaele Power_2

Tony Verschetse

Werkplaatsverantwoordelijke Stroomaggregaten

Vandaele Power

  • Stationsstraat 128
  • 8780 Oostrozebeke BE

A division of  Vandaele