Gasgenerator kopen

HIMOINSA produceert gasgeneratoren met een vermogensbereik van 10 kW tot 2500 kW zowel voor productie als noodstroom . De generatoren werken op aardgas of LPG en zorgen voor een continue stroomtoevoer met een belangrijke vermindering van CO2 uitstoot en minder decibels.

 

Aardgas

De brandstof van de toekomst maakt al deel uit van ons dagelijks leven. Aardgas is bijna overal ter wereld verkrijgbaar, milieuvriendelijk, economisch, veilig en heeft een stabiele prijs. Het is een continue energieoplossing die u zal helpen uw elektriciteitsrekening te verlagen en een reeks voordelen biedt. Dit is de oplossing die wereldwijd wordt gebruikt om onze ecologische voetafdruk en de uitstoot van NOx en SOx-deeltjes te verminderen.

 

gasgenerator

Foto: HGY-25 generator op aardgas.

LPG
LPG wordt veel gebruikt in de auto-industrie. Zijn veelzijdigheid maakt brandstofopslag mogelijk in lagedruktanks. Generatoren met deze toepassing worden vooral ingezet waar aardgas niet aanwezig is, op afgelegen locaties, of op plaaten waar diesel diefstal gevoelig is. Het is ook een uitstekende oplossing voor beschermde gebieden waar het morsen van diesel een groot mileuprobleem kan worden.

gasgenerator wit

Foto: Gasgenerator op LPG met geïntegreerde tank.

 

Graag meer info? Contacteer ons telefonisch via 056 67 40 11 of klik hieronder

Offerte aanvragen

Toepassingen in diverse sectoren

In iedere sector is er wel eens nood aan tijdelijke stroomvoorziening. In de bouw of industrie op werven, in de scheepvaart, de landbouw… Reken daarom op Vandaele Power voor de levering en installatie van uw stroomgenerator. Ook bij stroompannes of onderhoudswerken zijn onze stroomaggregaten op diesel of op gas de ideale oplossing voor tijdelijke stroomvoorziening. Uiteraard staan we ook in voor het onderhoud aan uw installatie.

Wenst u meer informatie over onze stroomaggregaten op gas ? Kom gerust eens langs in onze toonzaal, of vul meteen het contactformulier in.

Vandaele Power

  • Stationsstraat 128
  • 8780 Oostrozebeke BE

A division of  Vandaele