Stroomgenerator bouw Vandaele Power

Als aannemer of verhuurbedrijf kunt u bij Vandaele Power terecht om een stroomgroep te kopen. We bieden u een ruim assortiment stroomaggregaten van 2 tot 3000 kVA voor de voeding van uw machines en werfinstallaties.

Stroomaggregaten voor alle behoeften

Onze stroomgroepen zijn geschikt voor de voeding van snelmontagekranen of bouwkranen, mixers, betonmolens, mobiele betoncentrales, dompelpompen en saneringsinstallaties. Maar ook voor de voeding van werfcabines, verlichting, verwarming en airconditioning kunt u bij ons de juiste stroomgroep kopen.

De juiste stroomgroep voor elke werf

Om bouwprojecten sneller te kunnen afronden, kiezen steeds meer aannemingsbedrijven voor snelmontage-bouwkranen en stroomaggregaten in eigen beheer. Bij de aankoop van een stroomgroep spelen verschillende factoren een rol:

  1. Is er constant behoefte aan energie (pompen) of is er sprake van piekbelasting (kranen)?
  2. Hoe oud zijn de installaties die de stroomgroep moet voeden?
  3. Welk vermogen is er vereist? Een kraan met frequentiesturing vraagt tweemaal minder vermogen dan een kraan zonder.

Idealiter draait een stroomaggregaat op 60 – 70% van zijn volle belasting. Door een grotere stroomgroep te kiezen, vermijdt u bovendien dat u moet bijvullen op ongewenste tijdstippen.

De aankoop van een stroomaggregaat impliceert ook het verbruik van brandstof. Bij Vandaele Power wordt veel belang gehecht aan de robuustheid van de machines, de externe brandstofaansluiting, extra bescherming van de alternator, stopcontactenboxen en afstandsbediening.

Complete service 

Onze service garandeert u altijd een grote betrouwbaarheid van uw stroomaggregaat. Een onderhoud is aanbevolen om de 500 u. U kunt uw stroomgroep binnenbrengen bij Vandaele Power of het onderhoud op de werf laten uitvoeren door onze specialisten.

Wilt u een stroomgroep kopen? Vul dan ons contactformulier in of bel ons op 056/67 40 11. Of kom gewoon langs! U kunt rekenen op een totaalpakket en 20 jaar ervaring. Liever huren? Dan kunt u terecht bij ons zusterbedrijf Vandaele Rental.

Stroomgeneratoren kopen bij Vandaele Power

Vandaele Power

  • Stationsstraat 128
  • 8780 Oostrozebeke BE

A division of  Vandaele