Himoinsa breidt HS Range uit tot 220 KVA!

De nieuwe generatoren in het HS-assortiment met een vermogen van 150 tot 220 kVA zijn nu beschikbaar. HIMOINSA blijft nieuwe eenheden ontwikkelen om zijn assortiment stationaire generatoren uit te breiden naar hogere vermogens, waardoor wordt voldaan aan de vraag naar een product dat zich heeft gepositioneerd als een van de meest competitieve op de markt.

HIMOINSA, wereldleider in het ontwerp en de productie van stroomoplossingen, heeft zijn assortiment stationaire generatoren uitgebreid tot 220 kVA met nieuwe modellen die specifiek zijn ontworpen voor stationaire toepassingen.

De nieuwe modellen HSF 150, HSF 170, HSF 175, HSF 195 en HSF 220 bieden alle concurrentievoordelen van de generatoren die deel uitmaken van dit assortiment en zijn geïntegreerd in een nieuwe versie van de HS60-omkasting, aangepast aan de behoeften van generatoren met hogere vermogens. In dit opzicht blijft HIMOINSA nieuwe eenheden ontwikkelen die het mogelijk maken om het HS-assortiment verder uit te breiden naar hogere vermogens, waardoor wordt voldaan aan de vraag naar een product dat zich heeft gepositioneerd als een van de meest competitieve op de markt op het gebied van kwaliteit, veiligheid en functionaliteit.

Beschikbaar in zowel 50 als 60 Hz driefasige versies, wordt de HS60-omkasting standaard geleverd met een vloeistofretentiebak voor 110% van de vloeistoffen. Dit voorkomt morsen en helpt het milieu te beschermen; een belangrijke functie die andere producten met vergelijkbare kenmerken op de markt alleen als optie aanbieden.

Op het gebied van functionaliteit en snelle aansluitingen zijn de HS60-generatoren uitgerust met twee distributiekabelaansluitingen om de aansluiting en het manoeuvreren te vergemakkelijken; een lagere vooraansluiting die de voetafdruk van de generator verkleint en een alternatieve lagere zijaansluiting om aansluitingen te vergemakkelijken, afhankelijk van de specificaties en omstandigheden van elke installatie.

"Ons belangrijkste doel is altijd geweest om producten te ontwikkelen die zijn afgestemd op de reële behoeften van stationaire toepassingen, waarbij we 100% HIMOINSA-productkwaliteit handhaven en merken van topkwaliteit selecteren voor al onze componenten en accessoires," legt Miguel Ángel Ruiz uit, hoofd Global Engineering & Development bij HIMOINSA.

In deze zin en op het gebied van kwaliteit, garanderen de omkastingen van HIMOINSA hoge niveaus van corrosie- en roestbescherming, waardoor ze hun best-in-class positie op de markt behouden. Een andere opvallende eigenschap van deze eenheden is dat ze gemakkelijk te installeren en te onderhouden zijn. De omkastingen zijn ontworpen met grote zijdeuren die volledige toegang tot de binnenkant van de machine mogelijk maken voor het onderhoud en de reiniging van interne componenten.

Sinds het HS-Stationary-assortiment eind 2020 voor het eerst op de markt werd gebracht, hebben tal van projecten deze generatoren voor stationaire toepassingen gevraagd. HIMOINSA werkt daarom hard om het vermogensbereik van deze productlijn verder uit te breiden om te voldoen aan de eisen van verschillende marktsectoren zoals de industriële, residentiële en commerciële sectoren, die de kwaliteit van het product, de betrouwbare respons en duurzaamheid hebben geprezen.

Vandaele Power

  • Stationsstraat 128
  • 8780 Oostrozebeke BE

A division of  Vandaele