Vacature elektrotechnieker

Sleutelen aan en installeren van stroomgroepen, dat is jouw ding. Er vloeit stroom door jouw magische handen en daardoor herstel je elektrische problemen in een handomdraai.
En daar mag je trots op zijn!

Je zal bij ons binnenkomende stroomgroepen controleren, testen en onderhouden aan de hand van onze checklist. Je stelt modules in en herstelt elektrische problemen. Het koppelen van de stroomgroepen via een software module en het inbouwen van een GPS-systeem via computersoftware vormt geen probleem voor jou.
Je weet ook weg met het onderhoud van de dieselmotoren. Tot slot zal je ook stroomgroepen installeren op festivals en evenementen.

Zonder onze sterke techniekers zou ons bedrijf niets zijn. Daarom bieden wij jou een mooi loonpakket met extralegale voordelen zoals ecocheques en een hospitalisatieverzekering. Daarnaast kan je rekenen op opleidingen, doorgroeimogelijkheden en 6 extra verlofdagen (door de 39- uren week). Ook "plezier op het werk" kan je op je lijstje aanvinken. We hebben een losse sfeer, gezellige uitjes, teambuildings en daardoor een sterke band!

Klik hier en solliciteer vandaag nog!  

Vandaele Power

  • Stationsstraat 128
  • 8780 Oostrozebeke BE

A division of  Vandaele