Stroomgenerator particulieren

Een stroomonderbreking kan zeer vervelend zijn. Ook bij u thuis ondervindt u meteen het ongemak wanneer de elektriciteit zou wegvallen. De verlichting gaat uit, de verwarming werkt niet meer, er kan niet meer gekookt worden en zo zijn er nog tal van zaken die niet langer beschikbaar zijn tijdens een stroomonderbreking. Gelukkig kan u zich hiertegen beveiligen met een noodgenerator.
Wanneer de netstroom zou onderbroken worden, dan wordt de noodgenerator automatisch opgestart en wordt de stroom opnieuw aangevoerd.

Stroomgenerator particulieren_Vandaele_1

Kleine stroomgenerator

Ook voor kleinere en mobiele toepassingen kan u bij ons terecht. U organiseert een feestje in een tent? U moet een karwei uitvoeren in de tuin?
Een kleine stroomgenerator biedt u de mogelijkheid om stroom te voorzien op plaatsen waar dit anders niet of moeilijk mogelijk zou zijn.

Wilt u een noodgenerator installeren op uw locatie of u bent geïnteresseerd in een kleine stroomgenerator? Contacteer ons dan op het nummer 056/67 40 11 of vul het contactformulier in. Onze medewerkers geven u graag meer uitleg en helpen u met professioneel advies.

Stroomgenerator particulieren_Vandaele_2

Vandaele Power

  • Stationsstraat 128
  • 8780 Oostrozebeke BE

A division of  Vandaele