Himoinsa generatoren

Fabrikant van generatoren

Himoinsa werd in 1982 opgericht en is een multinational die gespecialiseerd is in de productie van generatoren en lichttorens. Het merk is wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 100 verschillende landen. Het bedrijf heeft productiefaciliteiten in Spanje, Frankrijk, de VS, Brazilië en India, die allemaal uitgerust zijn met state-of-the-art technologie. Dankzij deze hoogproductieve faciliteiten is Himoinsa actief in 5 verschillende continenten. Ook de commerciële dochterondernemingen van het bedrijf dragen hiertoe bij. Deze vestigingen zijn te vinden in Mexico, Panama, Argentinië, Portugal, Angola, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Polen, de Verenigde Arabische Emiraten en Singapore.

Troeven

Himoinsa is een verticale fabrikant. Dit betekent dat ze alle componenten van de generatoren zelf fabriceren.  Hierdoor kunnen ze met 100% zekerheid betrouwbaarheid en een uitstekende performantie van hun producten garanderen. Bovendien gebruiken ze enkel motoren van leidinggevende fabrikanten. Het resultaat? Himoinsa speelt snel én flexibel in op de noden van de klant. 

Eigenschappen van Himoinsa generatoren

De generatoren van Himoinsa zijn ontworpen om zowel permanente als noodstroom te genereren. Met een vermogen van 3 tot 3000 kVA is er voor elke sector en elke toepassing wel een geschikte generator. Hun ultrastille behuizingen zijn voorzien van gebogen randhoeken met een dubbele krommingsstraal van 25 mm. De behuizingen worden intern bekleed met steenwol. Dit is een isolatiemateriaal met uitstekende akoestische en thermische eigenschappen. De generatoren van Himoinsa worden ontworpen voor blootstelling aan extreme omgevingsomstandigheden. Zo zijn ze zeer waterdicht en dankzij hun epoxypolyester poederafwerking corrosiebestendig in bouw- en mijnomgevingen. 

Vandaele Power

  • Stationsstraat 128
  • 8780 Oostrozebeke BE

A division of  Vandaele